faqs

Τι είναι οι αιμορροΐδες;

Ιανουάριος. 16, 2010. Οι αιμορροΐδες είναι φλέβες οι οποίες έχουν πρηστεί ή διασταλεί στην περιοχή του πρωκτού. Κάποιες από αυτές τις φλέβες βρίσκονται στο εσωτερικό του πρωκτού (εσωτερικές αιμορροΐδες) και κάποιες άλλες κάτω από το δέρμα γύρω από το σημείο αυτό (εξωτερικές αιμορροΐδες).


Τι τις προκαλεί;

Οι αιμορροΐδες προέρχονται ως συνέπεια της αύξησης της πίεσης στις φλέβες του πρωκτού και της γύρω περιοχής. Υπάρχουν πολλές αιτίες που μπορεί να τις προκαλέσουν αλλά οι πιο κοινές είναι: αλλεπάλληλες πιέσεις κατά την αφόδευση, η εγκυμοσύνη, κληρονομικοί λόγοι, η ηλικία, η χρόνια δυσκοίλια και η διάρροια.


Πώς προσβάλλονται από αυτές;

Σχεδόν όλος ο κόσμος έχει αιμορροΐδες κάποια στιγμή της ζωής του, αλλά κάποιες καταστάσεις κάνουν πιο πιθανή την εμφάνισή τους. Τα άτομα των οποίων οι γονείς είχαν αιμορροΐδες είναι πιο ευαίσθητα. Οι έγκυες γυναίκες τείνουν να προσβάλλονται αρκετά συχνά σαν συνέπεια της προσπάθειας που καταβάλουν για να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους ή επίσης κρατώντας στην αγκαλιά ένα μωρό. Η παχυσαρκία, η προσπάθεια αφόδευσης – δυσκοιλιότητα σε πολλές περιπτώσεις-, η καθιστική ζωή και το σήκωμα μεγάλων βαρών μπορεί να τις επιβαρύνει.


Ποια είναι τα συμπτώματά τους;

Τα συμπτώματα των αιμορροΐδων, τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών, συμπεριλαμβάνουν:

  • Πόνο μετά την αφόδευση
  • Αίμα κόκκινο στα κόπρανα, στο χαρτί υγείας ή στην τουαλέτα
  • Κνησμός στην περιοχή του πρωκτού
  • Εμφάνιση σκληρών όγκων γύρω από τον πρωκτό

*Πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν έχετε κάποιο από αυτά τα συμπτώματα.


Τι είδους θεραπείες υπάρχουν;

Οι δυνατότητες που προσφέρει η αγορά στις μέρες μας περιλαμβάνουν από τα καινούρια και πολύ επιτυχημένα φυσικά προϊόντα, τελευταία στη λίστα ενσωμάτωσης αλλά με μεγάλο δείκτη αποδοχής από τους καταναλωτές λόγο της μεγάλης τους αποτελεσματικότητας, μέχρι τις χειρουργικές επεμβάσεις ( στις οποίες περιλαμβάνεται και το λέιζερ) ή οι ενέσεις, περνώντας από τα παραδοσιακά φάρμακα.


Τι αποτελούν οι χειρουργικές επεμβάσεις;

Όπως σε οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση, η αιμορροϊδεκτομή γίνεται στο χειρουργείο, με όλους τους κινδύνους που αυτό πάντα συνεπάγεται. Χρησιμοποιείται τοπική αναισθησία για να γίνει πλήρης νάρκωση της περιοχής, ώστε στη συνέχεια να αφαιρεθεί το κομμάτι της ζώνης που έχει προσβληθεί. Είναι η βασική επέμβαση για την εξαφάνιση των αιμορροΐδων και κυρίως γίνεται με νυστέρι. Είναι μια διαδικασία που γίνεται σε πολύ ακραίες περιπτώσεις μόνο αν είναι απαραίτητο, σε περιπτώσεις βαθμού 4. Όπως οποιαδήποτε άλλη χειρουργική επέμβαση απαιτεί μια περίοδο ανάρρωσης αρκετών εβδομάδων.


Και το λέιζερ;

Η επέμβαση με τη χρήση Λέιζερ χρησιμοποιείται συνήθως στις αιμορροΐδες που δεν είναι ορατές, δηλαδή στις εσωτερικές, και σταματά τη ροή του αίματος καίγοντας τις φλέβες που μεταφέρουν το αίμα μέσω μιας ειδικής συσκευής.


Πώς είναι και πόσο διαρκεί η ανάρρωση αυτών των διαδικασιών;

Το φυσιολογικό είναι 2 με 3 εβδομάδες επίπονης και πολύ ενοχλητικής ανάρρωσης. Η πλήρης θεραπεία φτάνει μετά την τρίτη εβδομάδα περίπου αν όλα πάνε καλά. Στην περίπτωση που συμβεί κάποια ατυχία, ο πόνος της αιμορροϊδεκτομής μπορεί να διαρκέσει και μήνες. Επιπλέον, μπορεί να εμφανιστούν πολλές μετεγχειρητικές επιπλοκές που δε μπορεί να μην αναφερθούν, όπως λοιμώξεις, αιμορραγίες, στένεμα του πρωκτικού καναλιού, κατακράτηση ούρων, (που μπορεί να χρειαστεί νέα επέμβαση για να λυθεί) κτλ. Επιπλέον, αυτές οι διαδικασίες δεν εγγυώνται μόνιμη εξάλειψη των αιμορροΐδων.


Λειτουργούν πραγματικά τα φυσικά προϊόντα;

Φυσικά και λειτουργούν. Η αποτελεσματικότητα αυτών των προϊόντων οφείλεται σε μεγάλο μέρος στην ποιότητα των συστατικών τους, εκχυλίσματα φυτών 100% φυσικά ανεπτυγμένα και συνδυασμένα ειδικά για να εξαλείψουν και να προλάβουν την εμφάνιση των αιμορροΐδων.

Αν θέλετε να γνωρίσετε τα χαρακτηριστικά των καλύτερων φυσικών προϊόντων κάντε κλικ εδώ.


Πώς λειτουργούν;

Με πολύ απλό τρόπο. Αυτά τα συστήματα αποτελούνται από χάπια ή αλοιφή . Τα χάπια προλαμβάνουν την εμφάνιση και η αλοιφή μειώνει τη φλεγμονή και τον πόνο.


Είναι ασφαλής η χρήση τους;

Η ασφάλειά τους είναι αναμφίβολη. Η σύσταση αυτών των προϊόντων έχει αναπτυχθεί στην πλειονότητά τους από φυτικά εκχυλίσματα με θεραπευτικά χαρακτηριστικά και όλα τα συστατικά τους είναι 100% φυσικά και ασφαλή, γι αυτό και δεν προκαλούν καμία βλάβη στον οργανισμό σας.


Ποια είναι τα οφέλη αυτών των προϊόντων;

  • Πρόληψη της εμφάνισης των αιμορροΐδων
  • Μείωση της φλεγμονής και εξάλειψη του πόνου
  • Εξάλειψη της αιμορραγίας
  • Αναστολή ενδοκρινικών μεταβολών
  • Βελτίωση της ποιότητας ζωής

Πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να φανούν τα πρώτα αποτελέσματα;

Η διαδικασία της θεραπείας ποικίλει σύμφωνα με τις συνθήκες κάθε ανθρώπου, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται μια άμεση ανακούφιση, με τη χρήση της αλοιφής. Όσον αφορά τα χάπια, η απόκριση βελτιώνεται σταδιακά με τη χρήση του προϊόντος κατά τη διάρκεια μιας σύντομης χρονικής περιόδου. Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα προϊόντα είναι πολύ αποτελεσματικά όταν ακολουθούνται οι οδηγίες: σχεδόν πάντα επιτυγχάνονται ορατά αποτελέσματα σε λίγες μόνο ημέρες.


Αυτά τα προϊόντα βοηθούν τόσο στις εσωτερικές όσο κ στις εξωτερικές αιμορροΐδες;

Ναι. Τα χάπια είναι για την πρόληψη της εμφάνισης των εσωτερικών αιμορροΐδων, ενώ η αλοιφή μειώνει την αιμορραγία και το πρήξιμο των εξωτερικών.


Έχουν παρενέργειες αυτά τα προϊόντα;

Αυτά τα προϊόντα είναι 100% φυσικά και απόλυτα ασφαλή, γι αυτό και δεν αλληλεπιδρούν με άλλα φάρμακα και σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν παρενέργειες που μπορεί να αποβούν επιβλαβείς για την υγεία σας. Μόνο πρέπει να δείτε αν είστε αλλεργικός σε κάποιο από τα συστατικά της φόρμουλας. Σε περίπτωση που είναι έτσι το ιδανικό είναι να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν το χρησιμοποιήσετε.


Είναι απαραίτητη ιατρική συνταγή για να αποκτήσω αυτά τα προϊόντα;

ΟΧΙ. Αυτά τα προϊόντα περιέχουν μόνο 100% φυτικά και φυσικά συστατικά, οπότε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ και δεν είναι απαραίτητη η ιατρική συνταγή για να τα αποκτήσετε.


Μπορούν να συνδυαστούν με άλλα φάρμακα;

Γι αυτήν την ερώτηση, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, αφού κάθε προϊόν έχει τη δική του σύσταση και κάθε άνθρωπος τα δικά του χαρακτηριστικά.


Ποια είναι η δόση των χαπιών;

Η ίδια με οποιοδήποτε άλλο κοινό χάπι. Το φυσιολογικό είναι 1 με 2 χάπια τη μέρα για να έχετε μέγιστα αποτελέσματα, με νερό και κατά προτίμηση μετά το φαγητό.


Πώς εφαρμόζεται η αλοιφή;

Πριν τη χρήση, θα πρέπει να πλένετε προσεκτικά την περιοχή με νερό και να τη στεγνώνετε καλά. Στη συνέχει πρέπει να εφαρμόσετε μια ποσότητα αλοιφής (κάθε παρασκευαστής προτείνει τη δική του) στο εξωτερικό κομμάτι της επηρεασμένης περιοχής. Είναι καλό να πλένετε προσεκτικά τα χέρια σας τόσο πριν όσο και μετά την εφαρμογή. Η διάρκεια της αλοιφής εξαρτάται από την καθημερινή χρήση που κάνει ο καθένας.


Μπορεί ο τρόπος ζωής μου να επηρεάσει τα αποτελέσματα αυτών των προϊόντων;

Ο τρόπος ζωής των ατόμων επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής τους, συμπεριλαμβανομένου και της εμφάνισης των αιμορροΐδων. Είναι προφανές ότι έχοντας μια υγιή και ισορροπημένη ζωή, χωρίς υπερβολές και με ισορροπημένες συνήθειες, θα είναι καλύτερο για την υγεία σας γενικά και για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος ειδικά.


Πρέπει να είμαι ενήλικας για να αποκτήσω το προϊόν;

Ναι, είναι απαραίτητο να είστε ενήλικας για να αποκτήσετε και να κάνετε χρήση του προϊόντος.


Κερδίστε 5€ για το καλωσόρισμα! Εγγραφείτε και απολαύστε ΗΔΗ τα 5€ έκπτωσης και πολλές άλλες προσφορές