Συγκρισεις μεταξυ των φυσικων θεραπειων

Μαρτίου. 2, 2010. Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε συγκρίσεις μεταξύ των φυσικών προϊόντων για τη θεραπεία των αιμορροΐδων, τα πιο αξιόλογα της αγοράς, με μια μικρή ανάλυση των χαρακτηριστικών του καθενός.

HEMAPROΑξιολόγηση

web

Χωρίς αμφιβολία, το καλύτερο φυσικό προϊόν για τις αιμορροΐδες από όλα που υπάρχουν στην αγορά αυτή τη στιγμή. Το επίπεδο αποτελεσματικότητάς του είναι πολύ υψηλό χάρη στην υψηλή ποιότητα των συστατικών που το συνθέτουν, όχι μάταια, είναι πιστοποιημένο από την ΕΕ, και είναι το μοναδικό προϊόν αυτής της σειράς που έχει αυτή την άδεια. Αλλά αναμφίβολα, το πιο επαναστατικό αυτού του προϊόντος είναι η 2 σε 1 μορφή του, μοναδική στην αγορά, αποτελούμενο από αλοιφή και χάπια, πράγμα που της επιτρέπει τόσο να θεραπεύει όσο και να προλαμβάνει (είναι το μοναδικό που το κάνει αυτό) τις αιμορροΐδες. Επίσης, είναι προτεινόμενο από ειδικούς ιατρούς, έχει ασύγκριτη σχέση ποιότητας – τιμής, εγγύηση επιστροφής χρημάτων, είναι το μόνο που περιέχει Βιοπερίνη και Chestnut, δύο συστατικά μεγάλης σημασίας, κτλ. Σίγουρα είναι ένα προϊόν αναμφίβολα προτεινόμενο.

FORCES OF NATUREΑξιολόγηση

web

Άλλο ένα καλό προϊόν, αν και λίγο κατώτερο από το προηγούμενο. Υπάρχει στη μοναδική μορφή της αλοιφής, δηλαδή, για τη θεραπεία των αιμορροΐδων από τη στιγμή που εμφανιστούν, αλλά  όχι για να τις προλάβουν. Η σύστασή του δεν είναι τόσο αποκλειστική όσο του Hemapro, γι αυτό και το επίπεδο της αποτελεσματικότητάς τους είναι κατώτερο από αυτό, αλλά επίσης είναι ένα καλό προϊόν.

VENAPROΑξιολόγηση

web

Άλλο ένα προϊόν κατώτερης ποιότητας αν το συγκρίνουμε με τα 2 πρώτα. Αποτελείται από χάπια που σκοπός τους είναι η εξαφάνιση των συμπτωμάτων, όπως του πόνου και του πρηξίματος, αλλά επίσης, τίποτα που να προσανατολίζεται στην πρόληψη. Η φόρμουλά του δεν είναι πολύ καινοτόμα και δε προτείνεται από ειδικούς της ιατρικής επιστήμης, και επιπλέον έχει πολύ υψηλό κόστος από όλα τα υπόλοιπα, εντελώς δυσανάλογο, γι αυτό και μιλάμε για ένα χειρότερο προϊόν από αυτά που καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στη σειρά.

HEMORRHOIDMIRACLEΑξιολόγηση

web

Ένα καλό προϊόν που έχει μια αδυναμία: την υψηλή τιμή του. Αν παρατηρήσουμε τα χαρακτηριστικά του, βλέπουμε ότι είναι πολύ παρόμοιο με το προηγούμενο προϊόν, αλλά σε μορφή λοσιόν. Η λειτουργία αυτής της λοσιόν είναι, για άλλη μια φορά, η θεραπεία των αιμορροΐδων, αλλά όχι η πρόληψη ή η καθυστέρηση της εμφάνισής τους, όπως συμβαίνει με το Hemapro, μοναδικό που προσφέρει αυτή την καινοτομία. Κατώτερο από τα 2 προηγούμενα.

 

Πως λειτουργούν;

Αυτές οι θεραπείες είναι οι πιο καινούριες αυτή τη στιγμή, βασικά γιατί αποτελούνται από δύο προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα, ένα για την πρόληψη της εμφάνισης των αιμορροΐδων και το άλλο για την ανακούφιση του πόνου και του κνησμού που προκαλούν και για τη μείωση της φλεγμονής:
Το πρώτο προϊόν είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή χαπιών που η βασική του δράση είναι να μειώσει το μέγεθος των αιμορροΐδων μέχρι να εξαφανιστούν τελείως. Όλα αυτά χωρίς καμία επιβάρυνση της υγείας σας και προλαμβάνοντας την επανεμφάνισή τους.
Το δεύτερο προϊόν είναι μια αλοιφή ή κρέμα με αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που σκοπός της είναι να απαλύνει τον πόνο στην περιοχή του ορθού. Είναι ένα είδος ηρεμιστικού που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των αιμορροΐδων που αιμορραγούν, των εσωτερικών αιμορροΐδων, και κάθε άλλου τύπου πόνου στην περιοχή. Γι αυτούς που υποφέρουν από αιμορραγίες ή ισχυρούς πόνους στην περιοχή του ορθού, αυτές οι κρέμες είναι μια καλή επιλογή θεραπείας.

 

Οι παρενέργειες και τις αντενδείξεις

Εάν είστε έγκυος, σε περίοδο θηλασμού, έχετε κάποια χρόνια ασθένεια όπως διαβήτη, πίεση ή καρδιακές ασθένειες, είστε αλλεργική ή κάνετε χρήση αντικαταθλιπτικών ή ηρεμιστικών είναι απαραίτητο να συμβουλεύεστε έναν γιατρό ή φαρμακοποιό πριν την αγορά και χρήση οποιουδήποτε φυτικού προϊόντος, και σε καμία περίπτωση δε συνιστούμε την χρήση του. Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε ένα συμπλήρωμα διατροφής στη θέση κάποιου φαρμάκου ή σε συνδυασμό με αυτό, πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Πολλά συμπληρώματα διατροφής περιέχουν δραστικά συστατικά που έχουν έντονες βιολογικές επιδράσεις και δε μπορούν να εγγυηθούν την ασφαλή χρήση σε όλους τους χρήστες. Σε περίπτωση που πάσχετε από κάποια ασθένεια θα μπορούσε να προκληθεί κίνδυνος στην υγεία σας.

*Πριν τη λήψη οποιουδήποτε τύπου φυτικού προϊόντος χωρίς γνώση αυτού στο παρελθόν, ενημερωθείτε για τις φαρμακευτικές του δράσεις. Συμβουλευτείτε ένα γιατρό ή έναν ειδικό πριν λάβετε οποιοδήποτε φυτικό προϊόν. Εάν λαμβάνετε οποιουδήποτε τύπου φάρμακο ή βρίσκεστε υπό ιατρική επίβλεψη, συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό πριν κάνετε οποιαδήποτε χρήση κάποιου προϊόντος.


Κερδίστε 5€ για το καλωσόρισμα! Εγγραφείτε και απολαύστε ΗΔΗ τα 5€ έκπτωσης και πολλές άλλες προσφορές