Πως λειτουργουν;

Οι αιμορροΐδες είναι κιρσοί ή φλεγμονές των φλεβών στην περιοχή του ορθού και του πρωκτού

Φεβρουάριος. 13, 2010. Η εισβολή στην αγορά των φυσικών προϊόντων για τη θεραπεία των αιμορροΐδων δε θα μπορούσε να είναι πιο επιτυχημένη. Μπροστά στη μεγάλη λίστα των φαρμάκων που έχουν σαν βάση τα κορτικοειδή και άλλες αντιφλεγμονώδεις ουσίες για την εξάλειψη των συμπτωμάτων όπως του πόνου και του πρηξίματος, και των χειρουργικών επεμβάσεων που ακόμη διατηρούν μια καλή θέση σε κάποιους τομείς του πληθυσμού που έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα, τα φυσικά προϊόντα κερδίζουν χώρο και αποτελούν μια εναλλακτική για τη λύση αυτού του προβλήματος.

Αυτά τα συμπληρώματα διατροφής, παρασκευασμένα από φυτικά εκχυλίσματα με θεραπευτικές ιδιότητες πολύ υψηλής ποιότητας, δε προκαλούν παρενέργειες κανενός τύπου και τα περισσότερα μπορείτε να τα αποκτήσετε μέσω ιντερνέτ. Ένα μεγάλο κομμάτι αυτών έχουν παρασκευαστεί για να καταπολεμήσουν το πρόβλημα από τη ρίζα του, εξαφανίζοντας τις αιμορροΐδες μια και καλή, και όχι μόνο παροδικά. Έτσι, ανάμεσα στα φυσικά προϊόντα μπορείτε να βρείτε δύο τύπους θεραπείας:

Αναλγητική/ αντιφλεγμονώδη θεραπεία

Αποτελούνται από κρέμες ή αλοιφές παρασκευασμένες από αντιφλεγμονώδη εκχυλίσματα με ιδιότητες αναδόμησης του δέρματος. Αυτά τα προϊόντα προσανατολίζονται στη μείωση του πρηξίματος και την εξαφάνιση του πόνου στις νευρικές απολήξεις. Η χαρακτηριστική αντιφλεγμονώδης δράση αυτών των ελαίων επιτρέπει την εξυγίανση των αγγείων, σταματώντας την αιμορραγία των αιμορροΐδων και ανακουφίζοντας τον πόνο στις νευρικές απολήξεις. Η αποτελεσματικότητα και η ταχύτητα της δράσης τους εξαρτάται φυσικά από την ποιότητα του κάθε προϊόντος.

Προληπτική/ αναλγητική θεραπεία

Αυτές οι θεραπείες είναι οι πιο καινούριες αυτή τη στιγμή, βασικά γιατί αποτελούνται από δύο προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα, ένα για την πρόληψη της εμφάνισης των αιμορροΐδων και το άλλο για την ανακούφιση του πόνου και του κνησμού που προκαλούν και για τη μείωση της φλεγμονής:

Το πρώτο προϊόν είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή χαπιών που η βασική του δράση είναι να μειώσει το μέγεθος των αιμορροΐδων μέχρι να εξαφανιστούν τελείως. Όλα αυτά χωρίς καμία επιβάρυνση της υγείας σας και προλαμβάνοντας την επανεμφάνισή τους.

Το δεύτερο προϊόν είναι μια αλοιφή ή κρέμα με αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που σκοπός της είναι να απαλύνει τον πόνο στην περιοχή του ορθού. Είναι ένα είδος ηρεμιστικού που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των αιμορροΐδων που αιμορραγούν, των εσωτερικών αιμορροΐδων, και κάθε άλλου τύπου πόνου στην περιοχή. Γι αυτούς που υποφέρουν από αιμορραγίες ή ισχυρούς πόνους στην περιοχή του ορθού, αυτές οι κρέμες είναι μια καλή επιλογή θεραπείας.

Στο Aimorroides.com πιστεύουμε ότι η προληπτική/ αναλγητική θεραπεία προσφέρει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα από την άλλη. Η σχέση ποιότητας- τιμής του συστήματος 2 σε 1 είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα τα οποία δεν έχει η αναλγητική / αντιφλεγμονώδης θεραπεία, με πολύ λίγο κατώτερη τιμή σε σχέση με τα οφέλη που προσφέρει. Σύμφωνα με τη μεγάλη πλειοψηφία των αναγνωστών μας, συμπεραίνεται από αυτά που μας λένε και από τα emails που λαμβάνουμε σχεδόν καθημερινά, ότι αυτά τα νέα προϊόντα λειτουργούν και λειτουργούν πολύ καλά (φυσικά και όλες οι μάρκες δεν είναι ίδιες), και επιπλέον έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων που διευκολύνει την αγορά τους, αφού αν δε μείνετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν χωρίς άλλη υποχρέωση.

Αποτελεσματα

Τα αποτελέσματα της αναλγητικής/ αντιφλεγμονώδους θεραπείας εξαφανίζονται στη συνέχεια, αν και η διαδικασία ανάρρωσης εξαρτάται από το κάθε άτομο. Επιπλέον, η πλειοψηφία των ατόμων που χρησιμοποίησαν αυτού του είδους τα προϊόντα, γενικά, αισθάνθηκαν άμεση ανακούφιση. Η καταπραϋντική δράση της κρέμας έχει αποδείξει στους χρήστες της μια μεγάλη ικανότητα ανάπλασης του δέρματος και εξάλειψης του πόνου στις νευρικές απολήξεις.

Τι αποτελέσματα μπορώ να επιτύχω με την αναλγητική / αντιφλεγμονώδη θεραπεία;

Τα αποτελέσματα της προληπτικής / αναλγητικής θεραπείας έχουν ένα μεγαλύτερο φάσμα αποτελεσμάτων από αυτά που αναφέρονται. Έχουν τα ίδια οφέλη με την προηγούμενη θεραπεία, αλλά επιπλέον έχουν μια αναλγητική και αντιφλεγμονώδη κρέμα που επιτρέπει την εξυγίανση των αγγείων σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλά συμπληρώνουν την προσφορά τους με το συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή χαπιών που χρησιμεύει για την πρόληψη της εμφάνισης των αιμορροΐδων. Τα συστατικά που συνθέτουν αυτή τη φόρμουλα είναι 100% φυσικά και έχουν θεραπευτικές ιδιότητες που μεταξύ άλλων είναι η πρόληψη της διάρροιας και της δυσκοιλιότητας, και η καλή υγεία των φλεβών και των αγγείων καθώς και η ενίσχυση των ιστών της περιοχής.

Τι αποτελέσματα μπορώ να επιτύχω με την προληπτική / αναλγητική θεραπεία 2 σε 1


Κερδίστε 5€ για το καλωσόρισμα! Εγγραφείτε και απολαύστε ΗΔΗ τα 5€ έκπτωσης και πολλές άλλες προσφορές