Ειναι ασφαλεις αυτες οι θεραπειες;

Μαρτίου. 11, 2010. Στο 100%. Αυτές οι θεραπείες έχουν αναπτυχθεί ολοσχερώς από φυτά, γι αυτό και όλα τα συστατικά τους είναι φυσικά και ασφαλή, δεν υπάρχουν παρενέργειες που μπορεί να βλάψουν στο παραμικρό την υγεία σας. Δεν υπάρχει τίποτε συνθετικό στη σύστασή τους, αφού τα συστατικά είναι απευθείας εκχυλισμένα από φυτά( και φυσικά, κανένα από αυτά δε βρίσκεται στη λίστα με τις επικίνδυνες ουσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης). Μόνο δε πρέπει να είστε αλλεργικός σε κάποιο από τα συστατικά που συνθέτουν τη φόρμουλα. Και αν και δεν είναι φάρμακα, η συμβουλή μας είναι να ψάχνετε πάντα προϊόντα ιατρικά εγγυημένα, αφού πάντα προσφέρουν εγγυήσεις. Μόνο λίγα πληρούν αυτή την προϋπόθεση.

Γι αυτό πρέπει να έχετε πάντα υπόψη σας ότι πίσω από κάθε προϊόν βρίσκεται μια σοβαρή και υπεύθυνη εταιρεία που το καλύπτει και που έχει τις ελάχιστες εγγυήσεις, αφού υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά που δεν είναι τόσο έμπιστα όσο υπόσχονται. Εκτός από τις ιατρικές συστάσεις, είναι καλό να είναι πιστοποιημένα από την ΕΕ ως συμπληρώματα διατροφής, αφού και αυτό επίσης ταυτοποιεί την ποιότητα του προϊόντος.

Επίσης θα πρέπει να θυμάστε ότι σε πολλές περιπτώσεις, το φτηνό κοστίζει ακριβά, και ότι η ποιότητα κοστίζει, για αυτό επίσης δε πρέπει να εμπιστεύεστε προϊόντα που σας φαίνονται υπερβολικά φτηνά, αφού για μια θεραπεία αυτού του δείκτη, το να πληρώσετε λιγότερο από 40 € θέτει σε αμφιβολία την ποιότητα και αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Κάθε εταιρεία έχει τη φίρμα της και παρασκευάζει το δικό της προϊόν με διαφορετικά συστατικά, που σε πολλές περιπτώσεις η ποιότητα ποικίλει, και κατά συνέπεια, τα αποτελέσματα που θα επιτύχετε με τη συγκεκριμένη θεραπεία. Μη θυσιάζετε την ποιότητα για χάρη της τιμής, αφού τα αποτελέσματα που θα επιτύχετε μπορεί να μην είναι τα επιθυμητά και τα υποσχόμενα.


Κερδίστε 5€ για το καλωσόρισμα! Εγγραφείτε και απολαύστε ΗΔΗ τα 5€ έκπτωσης και πολλές άλλες προσφορές