Μη χειρουργικες θεραπειες

Μαρτίου. 19, 2010. Οι μη χειρουργικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται για να μειώσουν το μέγεθος ή να εξαλείψουν τις αιμορροΐδες είναι 2 βασικά. Χρησιμοποιείται είτε η μία είτε η άλλη ανάλογα με τον τύπο των αιμορροΐδων και τα συμπτώματα που προκαλεί. Σας τις προβάλουμε στη συνέχεια:

Hay diferentes tipos de láser

Περίδεση με λαστιχάκια: Είναι ένα είδος θεραπείες των εσωτερικών αιμορροΐδων που το σύμπτωμά τους είναι πολύ συχνά η αιμορραγία. Η τεχνική αυτή αποτελείται από την τοποθέτηση ενός ή δύο λάστιχων μικρών γύρω από τη βάση τους μέσα στον ορθό για να προκαλέσει τη νέκρωσή τους και την απόπτωση: αυτό προκαλεί τη διακοπή της κυκλοφορίας του αίματος και μετά από μερικές μέρες η αιμορροΐδα με το λαστιχάκι πέφτουν από μόνα τους αφήνοντας μια μικρή πληγή που φεύγει χωρίς επιπλοκές. Αυτή η θεραπεία γίνεται χωρίς αναισθησία και είναι αποτελεσματική για τη θεραπεία των εσωτερικών αιμορροΐδών 1ου και 2ου βαθμού. Μπορεί να προκαλέσει ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών.

Σκληροθεραπεία (μέσω ένεσης): Είναι γενικά η πρώτη θεραπεία όταν υπάρχει αιμορραγία ή συχνή πρόπτωση. Η σκληροθεραπεία αναπτύχθηκε τη δεκαετία του 20 και αποτελείται από την έγχυση ενός χημικού σκληρωτικό διαλύματος ( συνήθως ΦΑΙΝΟΛΗ) διαμέσου μιας μικρής οπής ( που συνήθως προκαλεί έναν ασθενή πόνο ) στο εσωτερικό της αιμορροΐδας που της ξεραίνει και μειώνει το μέγεθός της σταδιακά. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά στον έλεγχο της αιμορραγίας – αν και δεν είναι σίγουρο ότι τα συμπτώματα θα εξαλειφθούν τελείως – , αλλά είναι απαραίτητο να επαναλάβετε την σκληροθεραπεία. Μια τυπική θεραπεία μπορεί να διαρκέσει από 15 έως 20 λεπτά και αποτελείται από πολλαπλές εγχύσεις. Αυτή η μέθοδος μπορεί να μειώσει την ανάγκη για χειρουργική επέμβαση.


Κερδίστε 5€ για το καλωσόρισμα! Εγγραφείτε και απολαύστε ΗΔΗ τα 5€ έκπτωσης και πολλές άλλες προσφορές